English

МЕДИЦИНСКИ ДЕРМАТО-ПИЛИНГ СИСТЕМИ от Лидера Трейдинг

08-04-19

МЕДИЦИНСКИ ДЕРМАТО-ПИЛИНГ СИСТЕМИ

от ЛИДЕРА ТРЕЙДИНГ ЛТД 

В NOON Aesthetics – професионална грижа за кожата, ние вярваме, че качеството, високите постижения и професионализмът, съчетани с водещите иновации и технологии в индустрията, водят до впечатляващи резултати и отлично състояние на кожата. С оглед на това успешно разработваме и произвеждаме уникални и ефикасни продукти за естетическа грижа за кожата, като същевременно гарантираме най-високо качество през целия процес. Предлагаме само най-добри резултати за професионалистите и техните пациенти.

Това, което отличава продуктите на NOON Aesthetics, е способността да предлагаме най-ефективното лечение на кожата без често срещаните странични ефекти като дразнене, парене, зачервяване и неприятно усещане. Това се дължи на добавения DermShieldTM, който освен това позволява на NOON Aesthetics да разработи продуктова линия за paraceutial грижа за кожата, която съдържа активни съставки в непостижимо досега висока концентрация.

В този контекст ние триумфално предлагаме иновативни решения и впечатляващи резултати за

различни кожни проблеми, като акне, стареене на кожата, хипер-пигментация, увреждане от слънцето и загуба на еластичност, себорея и др. без типичните последици.

Продуктите NOON могат да се използват само от обучени специалисти или под тяхно ръководство.

Продукти с терапевтичен ефект, разработени за мощно и ефективно лечение на различни кожни проблеми. Продуктите в тази категория включват високи концентрации на активни съставки без обичайните странични ефекти като дразнене, парене, зачервяване и неприятно усещане по време на употреба.

Продукти с терапевтичен ефект за поддръжка и задържане на резултатите и защита на кожата от вредни вещества, които допринасят за увреждането на кожата като замърсяване на въздуха, излагане на UVA и UVB лъчи, стрес, небалансирана диета и др. Продуктите разкриват една по сияйна, красива и здрава кожа на лицето.

Продукти за лечение в клиники, пилинзи, ампули и маски.

МЕДИЦИНСКИ ДЕРМАТО-ПИЛИНГ СИСТЕМИ

- Наноструктурирани

- Патентована система за защита DermShieldTM

- Специално разработени медицински протоколи

- Сигурност и ефективност за видими резултати и доволни пациенти

top Върни се на предната страница